Det här är Elm Kommunikation

Vi hjälper företag bli framgångsrika med hjälp av kommunikation.

Elm Kommunikation har funnits i olika former och konstellationer sedan i mitten av 1990-talet. Byrån har jobbat med allt från skruvar och spik till innovationsmiljöer för att utrota cancer som dödlig sjukdom. Och allt däremellan.

En person som har hängt med från start är Åsa Elm. Hon har varvat chefsroller inom privat och offentlig sektor med konsultverksamhet i egen regi och som anställd. Åsa tycker utmaningar är kul och tar sig gärna an kommunikations- och PR-uppdrag i komplexa sammanhang.

Numera är även Klas Elm aktiv i Elm Kommunikation. Klas har avslutat sitt yrkesliv som anställd vd och ägnar sig numera mest åt att skriva romaner inom science fiction. Men ibland är uppdragen för roliga för att säga nej till. Det kan handla om styrelseuppdrag, utrednings- och skrivuppdrag, men även uppdrag inom lobbying och public affairs.

Skulle vi inte räcka till så har vi ett brett nätverk av konsulter som vi kan tipsa om.

Varför välja oss?

Vi löser dina kommunikationsbehov

Behöver du hjälp med att utveckla företagets kommunikationsplattform?

Behöver värdegrundsarbetet gå från ord till handling? Har företaget en förändringsresa framför sig och du behöver stöd i kommunikationsarbetet för att nå i mål? Behöver du en projektledare till årsredovisningen eller hållbarhetsrapporten? Eller behöver du en flyhänt skribent? Oavsett vilket kommunikationsbehovet är så hjälper vi dig!

Interim

Föräldraledigheter, arbetstoppar eller långa rekryteringsprocesser.

Det finns många skäl till att ta in en interimskonsult under en kortare eller längre period. Tack vare lång erfarenhet blir startsträckan kort och en konsult från Elm Kommunikation börjar snabbt leverera. Vi går helst in i ledarroller, men specialist- och projektledarroller kan också vara aktuella.

Moderator & programledare

Om du vill anlita en påläst moderator eller programledare för en debatt i Almedalen, en interkonferens, ett seminarium eller en presskonferens har du kommit rätt.

Både Åsa och Klas har lång erfarenhet från att på ett initierat och professionellt sätt leda talare och åhörare genom samtal och debatter.

Rekrytering

Åsa Elm samarbetar med Bohmans Nätverk som i 30 år har rekryterat chefer och specialister inom kommunikation.

Behöver du hjälp med rekrytering, kontakta Åsa asa.elm@bohmans.com

Skrivuppdrag

Här på sajten säljer vi Klas böcker.

Vi tar även på oss att skriva åt andra. Det kan vara litterära texter, men även längre PR- och reklamtexter.

Elm Communication

We help businesses grow through communication excellence.

Contact us!

Vilka är vi?

Åsa Elm

VD, rådgivare och konsult

Klicka på fotot för LinkedIn

Klas Elm

Författare och konsult